Μήνας washi tape: Ένα τέλειο δώρο γενεθλίων και GIVEAWAY [closed]

Ο Μάρτιος 2018 είναι μήνας washi tape στο Paper Station! Ό,τι ήθελες να μάθεις για το washi tape θα το βρεις εδώ, από το τι είναι και πού θα το βρεις, μέχρι τι μπορείς να κάνεις με αυτό και πολλά άλλα!

washi_img_march

~ ~

Σήμερα έχω γενέθλια! Ήθελα εδώ και καιρό να το γιορτάσω με ένα giveaway και ο μήνας αυτός με τη θεματική του washi tape και τα γενέθλιά μου ήταν η τέλεια ευκαιρία.

Το πρώτο δώρο που πήρα για τα γενέθλιά μου σήμερα το πρωί ήταν από το έτερόν μου ήμισυ, ήταν ένα φανταστικό πακέτο από την Ιαπωνία γεμάτο washi tape και άλλα stationery προϊόντα, που συνήθως τα θαυμάζω στο internet και τα ζηλεύω από μακριά.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις τι περιείχε το δώρο μου, αλλά και τι μπορείς να κερδίσεις αν συμμετάσχεις στο giveaway!

Στο giveaway θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις 6 ρολά mt washi tape και μία κάρτα διακοσμημένη από μένα με ένα προσωπικό μήνυμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα βήματα στο παρακάτω λινκ:

a Rafflecopter giveaway

(το giveaway τελείωσε. Ευχαριστώ πολύ για όλες τις συμμετοχές, η νικήτρια έχει ενημερωθεί)

Για να πάρεις μέρος χρειάζεται μόνο να επισκεφτείς τη σελίδα μου στο Facebook (και να κάνεις like αν δεν έχεις ήδη κάνει) και να μου αφήσεις ένα σχόλιο εδώ στο ποστ. Μπορείς όμως να πάρεις και επιπλέον συμμετοχές για να αυξήσεις τις πιθανότητες να κερδίσεις. Το giveaway τρέχει από σήμερα, 23 Μαρτίου, έως τις 31 Μαρτίου 2018.

sdr

Καλή επιτυχία!


19 thoughts on “Μήνας washi tape: Ένα τέλειο δώρο γενεθλίων και GIVEAWAY [closed]

  1. Χαίρομαι πολυ για το δωρο σου! Ολα αυτα τα πραγματάκια μπορουν πραγματικά να μας κάνουν τοσο χαρούμενους! Οσο για τα washi θ τα χρησιμοποιήσω στις σημειώσεις μου και στην διακόσμηση γραμμάτων!

    Like

  2. Να τα εκατοστήσεις και να είσαι πάντα δημιουργική! Ευχαριστούμε για το υπέροχο giveaway!

    Like

  3. Χρόνια πολλά!!! Να έχεις μια χαρούμενη και δημιουργική χρονιά!
    Μ αρέσει να χρησιμοποιώ washi σε travel journal από τα ταξίδια μου και στο ημερολόγιό μου!

    Like

    1. Μυρτώ συγχαρητήρια, είσαι η νικήτρια του διαγωνισμού! Θα σου στείλω email να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες 🙂

      Like

  4. Πολύ όμορφα όλα! 🙂
    Εγώ τα washi tapes τα χρησιμοποιώ περισσότερο για διακόσμηση στο ημερολόγιό μου ή σε γράμματα για φίλες.

    Like

  5. Χρόνια Πολλά!! Πάντα δημιουργική και έχεις πάντα υπέροχα δώρα και υπέροχες ανακαλύψεις! 🙂

    Like

  6. Happy purrthday once more, dear! Πάντα τέτοια όμορφα γλυκά δωράκια και χαρές να έχεις! ^_^ Ευχαριστούμε!

    Like

  7. Πολύ ωραία ιδέα Δάφνη! Χρόνια σου Πολλά! Εγώ χρησιμοποιώ τα tapes σε notes που αφήνω σε συναδέλφους και σε δικά μου τετράδια! Δίνουν χρώμα και σπιρτάδα! ❤️🌹

    Like

  8. Χρόνια πολλά και από εδώ! Τα tapes θα τα χρησιμοποιούσα για να στολίσω το bullet journal μου αλλά και για να κλείσω γράμματα και καρτούλες που στέλνω!

    Like

  9. Χρόνια πολλά! Πάντα καλοτάξιδο το blog! Υπέροχες αυτές οι washi tapes που επέλεξες! Εγώ τις χρησιμοποιώ κυρίως σε περιποιημένες συσκευασίες δώρου αλλά και για διακόσμηση γραφικής ύλης, π.χ. μολυβιών, τετραδίων, ακόμα και διακοσμητικών αντικειμένων! Καλή επιτυχία!

    Like

  10. Πολύ ωραιο δώρο! Θα το χρησιμοποιήσω στις σημειώσεις που κρατώ!

    Like

  11. Χρόνια πολλά – μια βδομάδα μετά! Τα washi tapes τα αγαπώ στους φακέλους και τις συσκευασίες δώρων, αλλά κυρίως μου φαίνονται τέλειος και άμεσα αναγνωρίσιμος τρόπος οργάνωσης σε ράφια – τύπου χαρτικών ή λογαριασμών (μπλιαχ) ή ακόμα και της κουζίνας 🍜

    Like

  12. Σήμερα ανακάλυψα το τέλειο μπλογκ σου! Πολύ χαίρομαι να βλέπω Έλληνες να τους αρέσουν τα stationeries!!!! Χρόνια πολλά κι ευχαριστουμε 🙂

    Like

Leave a comment