90 χρόνια Faber-Castell στην Ελλάδα

Την περασμένη εβδομάδα είχα την τιμή να παρευρεθώ στην εκδήλωση για τον εορτασμό 20 χρόνων συνεργασίας της Faber-Castell και του επίσημου αντιπροσώπου της στην Ελλαδα, Notos Com. Βέβαια η αγαπημένη αυτή μάρκα έχει πολύ πιο μακροχρόνια παρουσία στη χώρα, καθώς σύμφωνα με τα αρχεία εξαγωγών του κεντρικού εργοστασίου της εταιρίας, τα προϊόντα της Faber-Castell συμπληρώνουν 90 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά.

Φωτογραφίες και πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείς να δεις στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στο Facebook.

dav
Faber-Castell Polychromos, τα αγαπημένα μου χρωματιστά μολύβια

Μεγάλωσα με αυτά τα προϊόντα, όπως είμαι σίγουρη και πολλοί από εσάς, καθώς και παλιότερες γενιές από τη δική μας. Σκέφτηκα λοιπόν να κοιτάξω τη συλλογή μου και να δω πόσα και ποια προϊόντα της Faber-Castell έχω αυτή τη στιγμή. Ήταν και είναι πολλά, και κάποια έχουν μείνει μαζί μου πολύ καιρό, από τα σχολικά μου χρόνια, μέσα από μετακομίσεις και αλλαγές. Όμως η ποιότητά τους φαίνεται στο χρόνο, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι κάποια προϊόντα είναι στην κατοχή μου πάνω από δεκαετία και δεν έχουν πάθει τίποτα. Στο βίντεο μιλάω λίγο για αυτά και δείχνω ποια προϊόντα έχω στη συλλογή μου αυτή την εποχή:

Η Faber-Castell είναι μια εταιρία που για μένα σημαίνει άριστη ποιότητα, κομψός σχεδιασμός και πρωτοποριακά προϊόντα, ειδικά στα μολύβια, κανονικά και χρωματιστά.

dav
Τα μαρκαδοράκια Broadpen & Finepen

Αλλά και στα μαρκαδοράκια, τα προϊόντα της Faber-Castell είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Για παράδειγμα τα Broadpen & Finepen μαρκαδοράκια με το καλής ποιότητας μελάνι και τα ιδιαίτερα χρώματα (το γκρι και το  σκούρο μπλε είναι τα αγαπημένα μου και τα χρησιμοποιώ συχνά).

Ακόμα και υλικά που μπορεί συχνά να θεωρούμε δεδομένα, όπως γόμες και ξύστρες, με την υπογραφή της Faber-Castell δίνουν μια τελείως άλλη εμπειρία χρήσης. Στο βίντεο μιλάω για την ξύστρα μου που την έχω πολλά χρόνια και λειτουργεί ακόμα τέλεια, και για την dust-free γόμα που είναι μαλακή, σβήνει τέλεια χωρίς να τραυματίζει το χαρτί και δεν γεμίζει τον τόπο κομματάκια γόμας.

dav
γόμες και η πολυαγαπημένη μου ξύστρα

Μπορεί να φαίνεται περίεργο που μπορώ να μιλάω ώρες για μολύβια, μαρκαδοράκια, γόμες και ξύστρες, αλλά αν διαβάζεις αυτό το ποστ μάλλον (τουλάχιστον θέλω να ελπίζω  ότι) μοιράζεσαι τον ενθουσιασμό μου. Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου προϊόν της Faber-Castell, ή κάποιο που έχεις πολλά χρόνια και δεν σε έχει απογοητεύσει; Πες μου στα σχόλια!

 

sdr
χρωματάκια ❤

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s