Μήνας bullet journal: Plan with Me

Ο μήνας τελειώνει και προετοιμάζομαι για τον επόμενο, μία από τις διαδικασίες του bullet journaling που μου αρέσει πολύ, καθώς μου δίνει την ευκαιρία να βάλω κάτω τα πράγματα που έχω να κάνω για τον επόμενο μήνα, να τα σκεφτώ και να τα οργανώσω. Ο Οκτώβριος φέρνει μαζί του νέο τετράδιο και κάποιους πειραματισμούς, για τους οποίους μίλησα λίγο στο τέλος αυτού του βίντεο.

Τις τελευταίες μέρες ασχολήθηκα αρκετά με το νέο bujo, διακοσμώντας το εξώφυλλο, οργανώνοντας το μηνιαίο και εβδομαδιαίο spread, για να είμαι έτοιμη για τον Οκτώβριο. Ο μήνας ξεκινάει Δευτέρα και έχω πολλά σχέδια, για τα οποία θα μιλήσουμε σε επόμενα ποστς και βίντεο.

IMG_1247

Το διακοσμημένο εξώφυλλο του νέου μου bujo, με κολάζ, washi tape, αυτοκόλλητα. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πώς το έκανα:

Το μηνιαίο spread  παραμένει ίδιο, καθώς με βολεύει η οριζόντια όψη του μήνα, με χώρο για να σημειώνω πράγματα και να μπορώ με μια ματιά να βλέπω τι γίνεται.

IMG_1248

Στο εβδομαδιαίο spread έχουν αλλάξει τα πράγματα, καθώς είδα ότι δεν είχα πια αρκετό χώρο για να έχω όλη τη βδομάδα σε δύο σελίδες. Οπότε από δω και στο εξής θα φτιάχνω ένα αρχικό δισέλιδο με την εβδομάδα σε μία σελίδα, όπου θα σημειώνω τα σημαντικά (ραντεβού, εκδηλώσεις, μαθήματα, κλπ). Η δεύτερη σελίδα θα είναι για σημαντικά to-dos, σημειώσεις, τα βιβλία που διαβάζω και την αλληλογραφία που έχω να στείλω.

IMG_1249

Στο βίντεο παρακάτω βλέπετε πώς έκανα τα παραπάνω και εξηγώ με περισσότερες λεπτομέρειες το σκεπτικό πίσω από αυτά τα σχέδια. Επίσης κάνει cameo και ένα από τα γατιά μου 😀

 

Και κάπου εδώ τελειώνει ο μήνας για το bullet journal αλλά σίγουρα θα ξαναμιλήσουμε για αυτό στο μέλλον. Αν έχετε ερωτήσεις ή κάποιο θέμα που να θέλετε να καλύψω, αφήστε μου ένα σχόλιο ή βρείτε με στα Social Media – Μπορείτε να με βρείτε στο YouTube και στο Instagram, ενώ το Paper Station διαθέτει και Facebook Group!

 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s